You have no items in your shopping cart.
Filters
Search
Close

LAMY safari twin pen All Black EMR

Manufacturer: LAMY
SKU: 1236066
GTIN: 4014519746928
LAMY safari all black EMR twin pen

Gebaseerd op het LAMY safari twin pen design, is deze 2 in 1 pen ontwikkeld voor flexibel gebruik op zowel digitale media (tablets, smartphones, notebooks) als analoge media (papier). Zo combineert de LAMY safari twin pen EMR het beste van: beide werelden – de voordelen van handmatig schrijven met de onbeperkte mogelijkheden van digitale verwerking.

Penpunten voor elk oppervlak
De punt van een digitale pen is het cruciale element om het schrijfgevoel van een traditioneel schrijfinstrument op papier zo goed mogelijk te simuleren. Lamy biedt een assortiment penpunten gemaakt van verschillende materialen, aangezien er momenteel een aantal verschillende soorten schermoppervlakken op de markt concurreren.

Gladde oppervlakken: De PC / EL-punt is een puntige punt en is bij uitstek geschikt voor gladde (glanzende) oppervlakken. Penpuntradius: 0,35 mm

Matte oppervlakken: schrijven op matte oppervlakken geeft hetzelfde gevoel als schrijven op papier. De POM-punt is een ronde punt en is bij uitstek geschikt voor deze oppervlakken. Penpuntradius: 0,7 mm

Bij gebruik van beschermfolies dient een keuze te worden gemaakt tussen PC / EL en POM, afhankelijk van de glij-eigenschappen van het folieoppervlak. De juiste keuze vind je alleen door de tips uit te proberen. De regel hierbij is dat tips van PC / EL geschikt zijn voor harde en gladde (glasachtige) oppervlakken en tips van POM geschikt zijn voor harde en matte (papierachtige) oppervlakken.

Voor veel apparaten zijn er zowel stylus-compatibele als niet-stylus-compatibele versies van hetzelfde model - als uw apparaat niet is geleverd met een stylus van de fabrikant, kunt u het beste nogmaals bij de klantenservice van de fabrikant controleren of uw apparaat dat wel is. compatibel met EMR-technologie.

Een lijst met compatibele apparaten is hier te vinden.
€ 69.00
Availability: 1 in stock
*

+ -
Products specifications
Series LAMY Safari
Color
 
Implementation black trim
Material synthetic
Year introduction 2022
Country of origin Germany
Products specifications
Series LAMY Safari
Color
 
Implementation black trim
Material synthetic
Year introduction 2022
Country of origin Germany
Close