Welcome at Hummelman Kantoorvakhandel
You have no items in your shopping cart.
Filters
Search
Close

Esterbrook Pen Holder Patience Tortoise Brass

Manufacturer: Esterbrook
SKU: epat
GTIN: 0787416384534
We stellen je graag voor aan Patience.

Deze nieuwste toevoeging aan onze collectie bureauaccessoires is je nieuwe bureaumaatje, vriend en vertrouweling.

Oh, en het allerbelangrijkste, een pen rust!

Onze antieke koperen schildpad zit elegant op je bureau en houdt al je gewaardeerde pennen vast waar je ze gemakkelijk kunt bewonderen.

Het dient ook als een herinnering dat als we methodisch en standvastig zijn, we triomfantelijk zullen uitkomen en dat een beetje standvastigheid het verschil kan maken.

We hebben deze kleine, maar machtige beschermer van je dagelijkse schrijvers gemaakt, of je nu wat geduld nodig hebt, of je denkt dat het het perfecte cadeau en sentiment voor iemand anders zou zijn.

Patience biedt plaats aan drie pennen en heeft een houder voor inktpatronen, paperclips, wat u maar wilt. Dit alles en een deugd om op te starten. Wie kan er nog meer vragen?

Geduld is de herinnering op uw bureau dat langzaam en gestaag de race wint. De schildpad is in vele culturen en perioden door de geschiedenis heen een symbool geweest van grote kracht en een standvastige geest.

Deze penhouder voor uw dagelijkse schrijvers is een aandenken en een teken dat uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen altijd de overhand hebben, zelfs tegen ongelooflijke kansen.

"Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt." - Confucius
€76.00
Availability: 1 in stock
+ -
*
*
*